Bankacılık
Mağaza Açmak! Mağaza Açma Kredisi Veren Bankalar ve Şartları

Yatırım yapmak için gerekli olan sermayeleri her zaman elimizde bulundurmak mümkün olmamaktadır. Bu sebeple de yatırım yapmak ya da iş kurmak isteyen girişimciler sermaye temin edebilmek için çözüm yolları arayışı içerisine girmektedirler. Başvurulacak çözüm yolları arasında en akla yatkın olanı da banka kredileri olmaktadır.
Ülkemizde pek çok banka iş kurmak isteyen kişilere kredi olanağı sağlamakta oldukça fazla sayıda yatırımcı da bu olanaktan faydalanarak yeni yatırım süreçlerine dahil olmaktadır.
Mağaza Açma Kredisi Veren Bankalar
Herhangi bir mağaza açmak istiyorsanız kredi kullanmak ürün temin etmek ve işletmenizi sürdürebilmek için hayati önem taşıyor. Bu anlamda kredi alabileceğiniz bir çok banka bulunmaktadır, ancak mağaza açmak için kredi veren bankalar arasında öne çıkan 9 banka şu şekildedir;
- Ziraat Bankası,
- Vakıfbank,
- İş Bankası,
- Türkiye Ekonomi Bankası,
- QNB Finans Bank,
- ING Bank,
- HSBC Bank,
- Kuveyttürk Bankası ve
- Halkbank’tır.
Yukarıdaki bankalara kredi başvurusunda bulunarak sermaye ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz. İşyeri açma kredisi veren bankalar listemize daha bir çok banka eklenebilir ama en çok onay ve kötü kredi notu için taviz veren bankalar bunlardır.
Mağaza Açmak İçin Kredi Başvurusu ve Şartları
Söz konusu bu bankalara başvuru yaptığımız zaman eğer ki onların aradığı şartları da taşıyor isek kredi talebimiz kabul edilecektir. Bankaların kredi vermek istedikleri kişilerde aradıkları şartlar ise, geçmişte yaptıkları banka ödemelerinin düzenine göre belirlenen kredi notunun yeterli seviyede olması, sicilimizin düzgün olması ve kara listede olmamamız, belgelerle bankaya sunabileceğimiz nitelikte ve talep ettiğimiz kredinin taksitlerini ödeyebilecek tutarda bir gelirimiz olması ve bankanın talep ettiği diğer belgeleri sunabilmemizdir. Tüm bu şartları taşıyor isek istediğimiz herhangi bir bankadan yatırım yapmak adına kredi çekebilme olanağımız bulunmaktadır.
Ülkemizde girişimcilik ve yatırım faaliyetleri özel teşebbüsleri geliştirmek adına devlet desteğine tabii tutulan işlemler arasında olmaktadır. Sosyal devlet ilkesi kapsamında ve liberal ekonomik düzenin de sağlanması amacı ile özel yatırım ve teşebbüsler ülkelerin gelişimi açısından oldukça önemli bir yer teşkil etmektedir. Bu sebeple de ülkemizdeki girişimcilik faaliyetlerini geliştirmek adına kısa adı KOSGEB olan Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı çalışmalarını yürütmektedir. Söz konusu bu kuruluşun verdiği hizmetler arasında yeni işletme açmak isteyen ya da mevcut işletmelerini geliştirmek isteyen kişiler uygun şartlar dahilinde kredi ya da hibe parası vermek bulunmaktadır.
Bu sebeple de işletme açmak isteyen kişilerin ilk olarak KOSGEB’E başvurarak uygun oranlarla kredi ya da geri hibe parası almayı denemeleri akıllıca olacaktır.
Beğenebilirsin

Bülent Börek Bayilik Şartları! Maliyeti ve Kazancı

Özel Eğitim Öğretmeni Nasıl Olunur? Özel Eğitim Öğretmenliği Maaşları

Bayilik Veren Kozmetik Markaları! 5 Kozmetik Bayiliği Markası

Senetle Borç Para Veren Yerler! En Güvenilir 8 Yer

Instagram Hesap Dondurmak İsteyenlerin Bilmeleri Gereken Hususlar Nelerdir?

10 Bin, 50 Bin ve 100 Bin TL Sermaye ile Yapılabilecek İş Fikirleri

Dava Açma Ücreti ve Dosya Masrafları Ne Kadar?

Sizi Kolaylıkla Zengin Edebilecek En Karlı 27 İş Fikri

Hızla Gelişen ve En Karlı Yatırım Yapılacak 14 Sektör

ATM Şifre Değiştirme İşlemi Nasıl Yapılır? Tüm Bankalar!

Motokuryeler için Dönün Noktası Olan Girişim PaketTaksi’nin Hikayesi

Hafta Sonu İzleyebileceğiniz 5 Yeni Film Önerisi

Nef Yapı’nın Başarı Hikayesi

Sadettin Saran ile Saran Holding’in Hikayesi

Beypazarı Maden Suyunun Hikayesi
Kategoriler
Son Yazılar
- Bülent Börek Bayilik Şartları! Maliyeti ve Kazancı
- Özel Eğitim Öğretmeni Nasıl Olunur? Özel Eğitim Öğretmenliği Maaşları
- Bayilik Veren Kozmetik Markaları! 5 Kozmetik Bayiliği Markası
- Senetle Borç Para Veren Yerler! En Güvenilir 8 Yer
- Instagram Hesap Dondurmak İsteyenlerin Bilmeleri Gereken Hususlar Nelerdir?
Yorumlar